Nem elég, hogy nagyon intelligens, de még fejleszt is, ez az Intelligens Gyurma!

Meg fogsz lepődni, de nem egy személyre gondolok, hanem egy szuper kis játékra: az intelligens gyurmára! Hogyan lehet egy gyurma intelligens?

Íme:

  1. Nyúlik, akár a rágógumi, ha finoman húzod.
  2. Ha gömböt formálsz belőle, és ledobod, akkor pattan, mint egy labda.
  3. Ha hirtelen széttéped, pont úgy szakad, mint a papír.
  4. Ha egy kemény tárggyal határozottan ráütsz, akkor darabokra törik, akár a porcelán.

E négy alaptulajdonságot mindegyik eredeti intelligens gyurma tudja. Sőt, léteznek már olyan különleges Intelligens Gyurmák is, amelyek még ennél is többet tudnak!

Kapcsolódó kép

A mágneses gyurmák hasonlóan kelnek életre mágnes közelében, mint a kobra a furulya dallamára a kígyóbűvölő fonott kosarában. A mágneses változat is több színben is kapható!

 

A világítóKéptalálat a következőre: „világító intelligens gyurma” gyurmák a sötétben csodaszép színben pompáznak. Igazán érdekes látványt nyújtanak, főleg a téli estéken, amikor korán sötétedik.

 

 

Képtalálat a következőre: „színváltó intelligens gyurma”Vannak olyan társaik is, melyek hő vagy napfény hatására színt váltanak. Figyeld meg a változást, ha például meleg bögréd széléhez érinted a gyurmát, mi történik! Néhány perc után visszanyeri eredeti színét.

 

A gyurmázás önmagában is nagyon jó készségfejlesztő, hiszen a kézügyesség fejlesztése mellett a finommotorikus képességet is segíti, valamint a szem-kézkoordinációt és a térlátást is fejleszti.  Óvodás korban pedig az izmokat és az ujjakat erősíti, mely elengedhetetlen szerepet tölt majd be, ha írni kezd tanulni a csemete.

Az Intelligens Gyurma pedig a fenti készségeket igazán izgalmas módon fejleszti ki, így érdemes kipróbálni több fajtát is. Kapható a Talizmán Játékboltban! Gyere be az üzletbe, és bemutatjuk Neked, hogyan reagál az eredeti Intelligens Gyurma!